esmaspäev, 16. aprill 2012

Südamenädal Kadrioru Saksa Gümnaasiumis

Sellel aastal Kadrioru Saksa Gümnaasiumi südamenädala korraldamisega tegeles tervisenõukogu. Plaanis on mitmeid algatusi ning üritusi.

Alates esmaspäevast, 16. aprillist on võimalik näha kooli erinevates paikades plakateid, mis räägivad südame tervisest ning ka sellega seonduvatest (nt. tervislik toitumine, liikumine jne). Lisaks on kogu nädala vältel võimalik mõõta vererõhku meditsiiniõe kabinetis. Samuti 16. aprillil mitmed kooli õpilased on teel orienteerumisvõitslustele Järve metsas. Kokku esindab KSG-d 9 võistkonda, kus on esindatud 4.-7. klassid ning ka gümnaasiumiaste. Eriti aktiivselt võtavad orienteerumisvõistlustest osa 5. klassid, kust on kokku 5 meeskonda. Kogu koolipere hoiab õpilastele pöialt!

Teisipäev on südamenädala kõige  aktiivsem päev. Pärast esimest tundi, täpsemalt kell 8. 45 toimub virgutusvõimlemine, mille sihtrümaks on kogu koolipere. Paneme üheskoos oma süda tööle!
Koostöös Tallinna Tervishoiu Kõrgkooliga toimub 17.-18. aprillil ehk teisipäeval ja kolmapäeval vererõhu mõõtmine ning rasvaprotsendi määramine õpilastele, õpetajatele ning ka lapsevanematele. Seda viivad läbi TTK tudengid. Kohapeal on võimalik ka tutvuda erinevate brošüüride ning voldikutega südametervise ja muudel teemadel.

Lisaks sellele valmistab kooli gümnasist, tervisenõukogu liige Kristi Parts tervislikke smuutisid/salateid, mida on võimalik osta teisipäeval esimesel korrusel õppeköögi ees.

Kindlasti tuleb mitte unustada ka mitmeid huvitavaid tegevusi, mis toimuvad väljaspool kooli. Juba eelmisest nädalast alates on kooli infotelerites ka info tasuta treeningutest klubis Reval Sport ning avatud uste päevast spordiklubis Sparta.

Hoidke oma südant!

Kommentaare ei ole: