laupäev, 26. september 2015

Mälu tugevdamise ABC - algus 1. oktoober kl 18



http://www.opetajatemaja.ee/img/docs/Parem%20malu.jpg 
Koolitusel õpetatakse praktilisi teadmisi, KUIDAS PAREMINI MEELDE JÄTTA ja KUIDAS PAREMINI MEENUTADA. Kursus keskendub inimese erinevatele võimalustele aidata kaasa oma mõtteselgusele ja soodustada paremat mäletamist.
Paljud meist on kogenud, et faktid ja seosed ei meenu kiiresti või ei meenu üldse. Tihti ei suuda me meenutada inimeste nimesid või tundub õppimine vaevanõudvana. Mida teha, et soodustada meeldejätmist? Õpilaste ja tudengite teadmisi hinnatakse selle järgi, kui palju nad teavad õpitust ehk  HINNATAKSE MÄLU. Sama kehtib ka erinevatel atesteerimistel ja eksamitel. Seega on hea mälu paljudes töistes tegemistes üheks edukuse nurgakiviks. Järgnev koolitus püüab vastata küsimustele, kas ja mida saab inimene ise teha oma mälu parandamiseks.
- Uurime, kuidas aju töötab erinevate seoste meeldejätmisel, kuidas info salvestub ja kuidas me saame neid teadmisi ära kasutada.
- Õpime erinevaid võtteid ja mälutehnikaid, mis loovad eeldused paremaks meeldejätmiseks ning takistuste kõrvaldamiseks.
- Õpime, kuidas otseselt ja kaudselt soodustada oma  paremat mälu igapäeva tegemistes.
- Koolitusel jagame teadmisi mälu soodustavatest ja pärssivatest toiduainetest ja toidulisanditest.
- Teeme lihtsaid füüsilisi harjutusi ajuverevarustuse parandamiseks.
Koolituse juhendaja Toomas Õunap on krija joogaõpetaja ja joogaterapeut, kes on uurinud erinevaid mälumeetodeid ja nende mõju. Toomas on korraldanud erinevaid stressi- ja tähelepanukoolitusi ning seminare. 
Koht: Tallinna Õpetajate MajaAeg: 1 kord nädalas  neljapäeviti, kokku 5 korda: 1., 8., 15., 22. oktoober ja 5. november 2015 kell 18-20
Juhendaja:
 Toomas Õunap
Koht:
 Tallinna Õpetajate Maja, Raekoja plats 14Kursuse hind: 90.00 eur/km-ga, soodushind -15% haridustöötajatele, ISIC ja ITIC kaardi omanikule 76.50 eur/km-ga, laieneb vaid 1 soodustus vabade sooduskohtade olemasolul.Registreerimistasu: 21 eur/km-ga, mis arvatakse maha kursuse maksumusest ja ei kuulu kursusel osalemisest loobumisel tagastamisele.

Vaata:
- kuidas lühike uneaeg mõjutab mälu, vaata siit .... 
- kuidas efektiivsemalt meenutada, vaata siit ....
Info: tel 615 5163, 5565 5486 Kristel Sarnet, kristel@opetajatemaja.ee

Kõikidele huvikursustele rakendub erasiku tulumaksu soodustus 20%.

Kommentaare ei ole: