kolmapäev, 5. september 2012

Kadrioru Saksa Gümnaasiumi õpetajad alustasid õppeaastat sportlikult


Igal aastal enne õppetöö algust on õpetajatel alati palju tegemist: plaanid, töökavad, õppenõukogu ja palju muud. Sel aastal oli Kadrioru Saksa Gümnaasiumi pedagoogide päevakavas ka midagi muud – sport. Käivitus Tervisenõukogu töö ning kevadel saavutatud Parima Tervist Edendava Kooli 2012 konkursivõit oli samuti suureks liikumapanevaks jõuks, et edendada õpetajate sportlikke eluviise. 
 
Kõik soovijad leidsid endale sobiva ala. Kahe nädala jooksul on koolipere liikmed teinud lühemaid ja pikemaid jalutuskäike, jooksnud ning ka võrkpalli mänginud. 









Osa on kasutanud ka sportimisvõimalust klubis Reval Sport, mis oli Parima TEK konkursi auhinnaks. Need, kes polnud suve jooksul jõudnud oma pääsmeid kasutada, ühinesid 30. augustil, et koos spinningutrenni minna.

(vasakult) Õppealajuhataja Sirje Kaljula, kehalise kasvatuse õpetaja Terje Esko ning eesti keele õpetaja Kersti Küttim spinningutrennis.


Sellele järgnes ka kehalise kasvatuse õpetaja ja tervisenõukogu liikme Terje Esko juhendamisel trenn jõusaalis. 


Õpetajatele sellest ei piisanud ning juba järgmisel päeval oli neid, kes läksid Reval Sporti tagasi, et ka seinatenniseväljakul (squash) oma jõud ja osavus proovile panna. 


Koolipere lemmikspordialaks kujunes aga võrkpall. Tänu tervisenõukogu liikme Margit Randveri entusiasmile ning kolleegide toetusele otsime võimalusi õpetajatele võrkpallitrenni korraldamiseks. 

Matemaatikaõpetaja Grzegorz Mizera võrkpallitrennis