esmaspäev, 20. juuni 2016

Hea võrgustiku liige!


Oled oodatud TEK võrgustiku suvekooli „KUIDAS LUUA KOOLI, KUS KÕIGIL ON HEA OLLA?“, mis toimub 18.-19. augustil Harjumaal Pedase Puhkekeskuses.

Suvekooli avame 18. augustil kell 11.00 uute liikmete vastuvõtmisega võrgustikku ja sissejuhatavate ettekannetega.  Seejärel saavad kõik osaleda 2 erinevas töötoas, mis keskenduvad sel korral erinevatele võimalustele, kuidas luua koolis toetavat psühhosotsiaalset keskkonda ja edendada vaimset tervist. Töötubadesse registreerumine toimub enne suvekooli algust Pedasel.

Enne õhtusööki mängime aktiivset ja lõbusat meeskonnamängu „Välja-kutse“, mille tempo ja raskusastme saab iga meeskond oma soovile vastavalt ise valida.

Õhtu sisustame kõik koos! Isetegevusõhtuks palume kaasa võtta erinevaid esemeid, mis iseloomustavad teie paikkonna võrgustiku tegemisi loominguliselt ja metafoorselt. Nendeks võivad olla mänguasjad, spordivahendid, riided, majapidamistarbed, mõõteriistad jne. Kuna parajasti on lõppemas 2016. aasta Rio olümpiamängud, siis oleks väga tore, kui seoksite isetegevusõhtul tutvustuse selle teemaga.

Teise päeva hommikul kutsume kõiki osalema ja jagama oma kogemusi maailmakohvikus „Tervist Edendav Kool ja koostöövõrgustik – kuidas edasi “.
Suvekooli lõpetame võistlusmänguga ”Esmaabi ABC, kus läbime looduses erinevaid kontrollpunkte ning paneme proovile oma teadmised esmaabi andmisest.

Esialgse suvekooli kava tuleb kõigile kontaktisikutele meilile.
Ootame suvekooli asutusest kuni 2 inimest. Palun registreeruge lingi kauduhttp://udesuux.havike.eenet.ee/limesurvey/index.php/313295/lang-et  hiljemalt 4. augustiks.

Registreeritud osaleja e-posti aadressile saadame Tervise Arengu Instituudi poolt lõpliku suvekooli kava, töötubade ja muude tegevuste täpsema tutvustuse 11. augustil.

Kohtumiseni suvekoolis!

Kaunist suvepuhkust soovides

Alice Haav
Laste ja noorte tervise vanemspetsialist
Tervise Arengu Instituut
Tel 659 3982


Kommentaare ei ole: