pühapäev, 10. aprill 2016

Tervisedenduse konverents 2016 " Toitumine ja suutervis inimese elukaare vältel"


Ootame Teid 3. juunil kell 10.30-16.40 Tallinnas, Nordea kontserdimajas (Estonia puiestee 9) toimuvale iga-aastasele tervisedenduse konverentsile.

Tervisedenduse konverentsil anname ülevaade Eesti inimeste toitumisharjumustest ja suutervisest ning tutvustame võimalusi olukorra parandamiseks.

Rahvastiku toitumisuuringu andmetel põhinevalt tutvustame inimeste magusa tarvitamisharjumusi ning haigekassa ja hambaarstide liidu andmetel tuginevalt räägime inimeste hammaste tervisest. Jagame häid näiteid Eestist ja naaberriikidest toitumisharjumuste mõjutamisest erinevatel eluetappidel ning erinevates keskkondades. Tutvustame uuendatud toidusoovitusi ning toitumisnõustaja tööd. Hambaarst räägib toitumisharjumuste ja -häirete mõjust suutervisele.

Konverentsile on oodatud maakondade ja KOV-ide tervisenõukogude ja -komisjonide liikmed, lasteaedade ja koolide töötajad ning toitlustamise korraldajad, tervishoiutöötajad, ministeeriumite, riigiasutuste ja MTÜ-de esindajad, meedia esindajad.


Registreerimine ja info:
Osalemise eelduseks on eelregistreerimine hiljemalt 26. maiks siin.
Konverentsil osalemine on tasuta ja osalejate arv on piiratud!
Jooksvat infot konverentsi kohta leiate siin. 


Juhul, kui olete registreerunud ja Teil pole võimalik konverentsil osaleda, palume sellest teatada hiljemalt 27. mail meiliaadressile alo.raieste@tai.ee.


Kohtumiseni konverentsil!

Korraldajad:
Tervise Arengu Instituut
Eesti Haigekassa
Sotsiaalministeerium
Maailma Terviseorganisatsiooni Eesti esindus
Eesti Hambaarstide Liit

Kommentaare ei ole: