reede, 5. juuni 2015

Hea suvekoolis osaleja!

 Ootame teid 24.-25. augustil Harjumaal Kloogaranna Noortelaagris toimuvasse Tervist Edendavate Koolide suvekooli!

Suvekoolis toimuvad erinevad põnevad töötoad: jooga, toidukunst, pimedegustatsioon ja palju muud lõbusat ning põnevat. Lisaks toimub meeleolukas ja sportlik tuletõrjeolümpia, kaasahaarav meeskondlik strateegiamäng, saab tantsida ja trallida ning muidu lõbusalt aega veeta!

Koolidesse on saadetud registreerimislehed ja kõik mu vajalik info. Oma soovist saate teatada ka  aadressil alice.haav@tai.ee. Palun andke samal aadressil ka teada, kui te ei soovi suvekoolis osaleda!

Lapsevanematele mõeldud infolehed (koolidesse saadetud) palume välja printida või edastada e-maili teel lapsevanematele. Allkirjastatud nõusolekulehed palume kokku koguda ja võtta suvekooli kaasa. Soovi korral võivad lapsevanemad allkirjastada nõusolekulehed ka digitaalselt. Ka sellisel juhul palume digitaalselt allkirjastatud lehed kokku koguda ja saata aadressilalice.haav@tai.ee hiljemalt 21. augustiks. Lapsi saatva õpetaja vastutus on, et kõikidel suvekoolis osalevatel lastel oleks olemas allkirjastatud lapsevanema nõusolekuleht!

Juhul kui teil puudub nõusolekulehtede printimise võimalus või on probleeme muude tehniliste küsimustega, palun võtke ühendust alice.haav@tai.ee ja leiame koos lahenduse!

Kommentaare ei ole: