kolmapäev, 27. mai 2015

Mustamäe jalgrattapäev

Mustamäe jalgrattapäev 2015 15. mail toimus Tallinna Mustamäe Humanitaargümnaasiumis „Mustamäe jalgrattapäev 2015“ 5. klasside õpilastele. Õpilased osalesid liiklusteemalises viktoriinis ning näitasid, kuidas nad oskavad jalgrattaga sõita selleks ettenähtud õppeväljakul. Tallinna Mustamäe Humanitaargümnaasiumi jalgrattaväljak valmis paar aastat tagasi kooli hoolekogu, lapsevanemate ja õpilasete eestvedamisel, kes kogusid aktiivselt raha omavalmistatud esemete müügiga. Jalgrattapäevast võtsid osa neljaliikmelised võistkonnad;

  •  Tallinna Mustamäe Humanitaargümnaasiumist, 
  • Tallinna Mustamäe Reaalgümnaasiumist, 
  • Tallinna Arte Gümnaasiumist, 
  • Tallinna Tehnikagümnaasiumist, 
  • Tallinna Saksa Gümnaasiumist
  • Tallinna 32. Keskkoolist. 
I koht läks Mustamäe Humanitaargümnaasiumile,
II koht Tallinna Saksa Gümnaasiumile
III koht Tallinna Arte Gümnaasiumile.

Teoorias oli kõige tugevam Arte Gümnaasium, praktilises osas TSG, kõige tublim sõitja oli aga Ekaterina Spitsõna Tallinna Reaalgümnaasiumist. Politsei sõnul oli võistlus tasavägine ja võistlejad väga korrektsed, nii et lõplik tulemus selgus lisaküsimusega.
Ürituse korraldamist ja läbiviimist toetasid Tallinna Mustamäe Humanitaargümnaasium, Põhja prefektuuri vanemkomissar Marina Aleksejeva, maanteeameti liikluskasvatuse talituse juhtivspetsialist Eve-Mai Valdna ja Mustamäe Linnaosa Valitsuse tervisedenduse peaspetsialist Riina Jõgi.

Info võetud Mustamäe Lehest.
Pildigalerii

Kommentaare ei ole: