neljapäev, 15. mai 2014

Teabepäev "Kuidas enda elu (mitte) untsu keerata?!"

Eesti Vaimse Tervise ja Heaolu Koalitsioon kutsub osalema Harjumaa vaimse tervise teabepäeval "Kuidas enda elu (mitte) untsu keerata?!"
Teabepäev toimub Tallinna Õpetajate Majas 10. juunil 2014 algusega kell 11.00 kuni 15.30 (kogunemine ja tervituskohv alates kl 10.30). Osalemine on tasuta.

Teabepäeva eesmärk on ühiselt mõtestada vaimse tervise edendamise, ennetamise, ravi ja rehabilitatsiooni olulisust inimeste positiivse vaimse tervise ja heaoluseisundi hoidmisel. Koos mõtleme ka piirkondlikele tugevustele ja kitsaskohtadele vaimse tervise valdkonnas.

Teabepäevade sihtrühm: oma vaimsest tervisest hoolivad inimesed, inimeste vaimse tervise eest hoolt kandvad spetsialistid, vaimse tervise valdkonna erialasid õpetavad ülikoolide ja kõrgkoolide esindajad, VATEK-i liikmed, otsustajad ja poliitikud kohalikul tasandil.

Teabepäeva teemad:

  *   Positiivne vaimne tervis – mis see on?
  *   Märkamisest õnneliku lapse ja pereni
  *   Muretsemisest ja masendusest õnnestumiste poole
  *   Kuidas saada õnnelikuks
  *   Lisaks töötoad teemal - Harjumaa tugevused ja kitsaskohad vaimse tervise valdkonnas.

Registreerumine teabepäevale VATEKi kodulehel<http://vatek.ee/?ai1ec_event=vaimse-tervise-teabepaev-tallinnas-opetajate-majas-kuidas-enda-elu-mitteuntsu-keerata&instance_id=181> kuni 7. juunini.

[image]<http://vatek.ee/?ai1ec_event=vaimse-tervise-teabepaev-tallinnas-opetajate-majas-kuidas-enda-elu-mitteuntsu-keerata&instance_id=181>

Vaimse tervise teabepäev Tallinnas Õpetajate Majas:...<http://vatek.ee/?ai1ec_event=vaimse-tervise-teabepaev-tallinnas-opetajate-majas-kuidas-enda-elu-mitteuntsu-keerata&instance_id=181>
View Full-Size Map Mis: Vaimse tervise teabepäev Tallinnas Õpetajate Majas: “Kuidas enda elu (mitte)untsu keerata?!” Millal: 10.06.2014 @ 11:...

View on vatek.ee<http://vatek.ee/?ai1ec_event=vaimse-tervise-teabepaev-tallinnas-opetajate-majas-kuidas-enda-elu-mitteuntsu-keerata&instance_id=181>

Projekti rahastab EMP toetusel Vabaühenduste Fond Avatud Eesti Fondi vahendusel ja Sotsiaalministeerium. Teabepäeva korraldajad on MTÜ Avitus ja MTÜ Papaver koostöös Eesti-Rootsi Vaimse Tervise ja Suitsidoloogia Instituudiga (ERSI).

Kommentaare ei ole: