esmaspäev, 17. september 2012

Omanäoline spordipäev Kadrioru Saksa Gümnaasiumis

Iga endast lugupidav kool korraldab vähemalt korra aastas spordipäeva, et välja selgitada sportlikumad õpilased ja õpetajad ning ühtlasi pakkuda liikumisrõõmu nendele, kes võistlemisest lugu ei pea. Meie koolil oli uus eesmärk korraldada spordipäev korraga kogu koolile. Kõik õpilased KSG-st tegelesid ühel ja samal päeval liikumisega. Programmis oli orienteerumine võistkonniti ja individuaalne kergejõustikuvõistlus.

Lisaks võistlevatele õpilastele olid tegevuses kõik klassijuhatajad ja aineõpetajad: kes kohtunikuna, kes osalejana, kes korraldajana.  






 Spontaanse võistlusena kogus populaarsust õpetajate pallivise.Tegemist oli lausa profesionaalsete viskajatega - saksa keele õpetaja Suviliis Sakk virutas palli 50m joone taha.


Saksa keele õpetaja Suviliis Sakk (paremal) koos kehalise kasvatuse õpetaja Margit Randveriga



Meestest triumfeeris uus poiste kehalise kasvatuse õpetaja ning tervisenõukogu liige Heiko Kraubner, kes alustas sellest õppeaastast tööd KSG-s, 67 meetriga. Kokku tegutses palliviske sektoris 16 õpetajat ja tulemused kõikusid 14 meetrist 67 meetrini. Olulisem tulemustest oli see, et õpetajad ei peljanud võistlemist ja konkurentsi vaid süstisid entusiasmi lastele edaspidiseks veel rohkem tegeleda spordi ja liikumisega.

Inglise keele õpetaja Kadri Barr kaugust hüppamas


Sel päeval tunnetasid nii õpilased kui õpetajad kooli ühtset vaimu, oli ju tõesti KOGU KOOL korraga väljas ühise eesmärgi nimel! TERVISE NIMEL!







 Rohkem pilte KSG spordipäevast siit.


Terivsenõukogu liige ning spordipäeva üks korraldajatest Margit Randver 


1 kommentaar: