esmaspäev, 7. mai 2012

Turvaseksi meediakampaania

20. mail, mis on rahvusvaheline AIDS-i ohvrite mälestamise päev, algab üleeestiline turvaseksi teemaline meediakampaania. Kampaania kestvus on neli nädalat. Kampaania korraldaja on Tervise Arengu Instituut ning kampaania toimub Eesti riikliku HIV ja AIDSi strateegia raames. Kampaaniat rahastab Euroopa Sotsiaalfond programmi „Tervislikke valikuid toetavad meetmed 2012” raames.

Kampaania sihtgrupp on noored mehed vanuses 18-25. See Selles vanuses on noortel kõige enam partnereid, sealhulgas kaitsmata vahekordi juhuslike partneritega.

Kampaania eesmärkideks on teadvustada meestele nende ülesannet kaitsta end ja oma seksuaalpartnerit oma HIV ja teiste seksuaalsel teel levivate infektsioonide eest, kasutades kondoomi alati, kui partner ei ole HIV ja teiste seksuaalsel teel levivate infekstioonide suhtes testitud ning suunata mehi julgemalt nõu küsima turvalise seksi ja seksuaalsuhete teemal.

Kampaania koostööpartneriks on Eesti Seksuaaltervise Liit, kes pakub noortele tasuta nõustamise teenust nii nõustamiskabinettides, kui ka internetis.

Kampaania raames toodame neli jaotusmaterjali erinevate võrgustike tarbeks. Traditsiooniliselt on kõik materjalid nii eesti kui vene keeeles. Kui teil on soovi neid oma asutusse tellida, siis palun täitke manuses olev tabel ja saatke mulle tagasi.
Ootan teie tagaisidet hiljemalt 8. mail.

Trükistega on võimalik tutvuda siin:

Turvaline seks – mees/naine tulevad eraldi trükistena

HIV-AIDS

Seksuaalsel teel levivad infektsioonid

Armastus-suhted-seks

Heade soovidega,

Tanel Kreek 
Projektijuht 
Tervise Arengu Instituut 
        
659 3837        
53 436 390 tanel.kreek@tai.ee http://www.tai.ee/

Kommentaare ei ole: