esmaspäev, 21. mai 2012

Tänavaspordi linnalaager

Sellel suvel on kõikidel tänavaspordi huvilistel esmakordselt võimalus tulla Tänavaspordi Linnalaagrisse, mille koduks on Gruuvi keskus Tallinnas.

Linnalaagri käigus sõidame rulade, tõukside, uiskude ning BMX-idega ja tutvume lähemalt tänavaspordi video-ja fotovaldkonnaga. Meie koduks on Eesti suurim sise-skatepark Gruuvi keskuses. Samuti veedame me palju aega Batuudikeskuses Skypark ning külastame ka Sparta Spordiklubi, kus laseme ennast pallimängudel võluda.

Tänavaspordi Linnalaagri käigus külastame erinevaid skateparke Tallinnas ja selle lähiümbruses. Meid sõidutab meie oma buss ning üks linnalaagri vahetus kestab esmaspäevast reedeni. Igapäev sööme lõunal kõhud täis Gruuvi keskuse kohvikus ning linnalaagrid hakkavad hommikuti kell 9.00.

Laagrilistele jagavad õpetusi ning kannavad hoolt rulatajad Kristel Orasmäe ja Dmitri Igolkin, kes on olnud EETSL Rulakooli treenerid juba 2 aastat. Kristel on neljakorde Soome meister rulatamises ning Dmitri saavutas 2011. aasta suvel Eesti meistrivõistlustel Like Kuldrula kolmanda koha.

Tänavaspordi Linnalaager on mõeldud noortele, kes soovivad oma suve sisustada meeldejäävalt. Noortle, kes ei taha oma päeva tühjalt ringi händides mööda saata ning soovivad oma suvepäevad sisustada just tänavaspordiga tegeledes.

Tänavaspordi Linnalaagrit korraldab Eesti Tänavaspordi Liit koostöös Gruuvi keskuse, Batuudikeskus Skypark-iga, Sparta Spordiklubiga ning Freegun Estoniaga.

www.gruuvi.ee

Tänavaspordi Linnalaagrite vahetused:

I vahetus 4 - 8 juuni
II vahetus 11 - 15 juuni
*Kui leidub piisavalt huvilisi siis tuleb vahetusi juurde.


Vahetused algavad 9:00 - 18:00.
* Ühe linnalaagri vahetus maksab 85€.
( Hind sisaldab 1x päevas korralikku lõunasööki, keskuste pileteid, laagri sisest transporti.)
REGISTREERUMISEKS SAATA EMAIL EETSL@GRUUVI.EE. SISUKS NIMI, VANUS NING ALA (rula, bmx, tõuks).

Kommentaare ei ole: